Utstillinger og ferietur
Din overskrift

Må vel bli ett reisebrev fra denne sommerferien også !

 

Det ble en ferie/utstillingstur til Sverige denne gangen.  Etter en titt på SKK`s utstillingskalender falt valget på Ransäter og Svenstadvik.  Planleggingen var i gang, vi bestilte overnatting og meldte på hunder.  Denne gang har Britt og jeg fått med oss gutter på turen også.  Banga og Arvid skal være med oss på tur ! 

 

I Ransäter var det 3 utstillinger, 29. 30. og 31. juli – hvorav den ene med Japansk dommer på Akita.  Bare det var jo en god grunn for å reise til utstillingen. I Svenstadvik var det utstilling 6. august.  Meika og Kalen skal være med på noen av utstillingene, Banga blir med som turist og Arvid som bærer og altmuligmann.
 

Meika, Banga, Arvid og jeg reiste til Torsby Camping 27.juli – hadde leid stor hytte der til 2.august.  Den lå fint til helt nede ved Frykens strand.  Kalen og Britt kom etter utpå kvelden den 28. juli.  Sen middag den dagen, før vi børstet og ordnet Meika og Kalen til utstillingen neste dag.  Avsluttet den varme sommerkvelden på terrassen - livet er herlig !!!

 

Vi dro av gårde tidlig på morgenen i sol og varme.  Greit med god tid for å finne seg en plass, og få opp utstillingstelt. Chie Ejima  fra Japan var dommer denne dagen og 4 Akita var påmeldt.

Kalen endte opp med  1BTK, CERT og CACIB – og frøkna ble SEUCh.  GRATTIS GRATTIS  !!!  Meika ble 2BTK, med res-CERT og res-CACIB.  Begge hundene fikk bra kritikker – vi var superfornøyde.  Det ble en lang og varm dag, måtte jo vente til Britt og Kalen hadde vært i grupperingen.  Vi koste oss i skyggen med mat og kaffe, var sammen med «American Akita – folk» fra Norge og ruslet rundt blant salgsbodene. 

Klar for ny utstilling neste dag.  Denne dagen var 3 Akita påmeldt for Manoli Poggesi fra Italia.  Også denne dagen ble Kalen BIR med CACIB.  Meika fikk CERT og ble dermed SEUCh!  Vi gratulerer begge frøknene våre med flott resultat.

 

Har hatt ei kjempekoselig utstillingshelg.  Varmt og fint vær (de varmeste dagene i Sverige ble vi fortalt), truffet gode venner, superbra resultater i utstillingsringen, kost oss med god mat og godt drikke – ”jättebra” !!   Om vi kunne ha ønsket oss noe mere, ja da måtte det vært flere utstillere, gjerne fra Norge. 
Britt og Kalen vendte nesen hjemover utpå kvelden, vi andre slappet av og nøt nok en varm sommerkveld. 

Vi har hatt ei fin helg, veldig koselig å være på tur med Britt og Kalen igjen.  Lurer på hvor ferden går neste gang?

 

Vi ble i Torsby til 2.august, da reiste vi nordover til Grönklitt ved Orsa.  Der leiet vi en stor og fin leilighet like ved Bjørneparken til 6.august.  Det ble turer i skog og mark, besøk i Bjørneparken og late feriedger.  Tidlig morgen 6.august reiste vi til Svenstadvik og en ny utstilling.  Göran Hallberger var dommer denne dagen, Meika ble 1BTK og fikk CACIB.  Øs pøs regnvær i grupperingen, der Meika og jeg hadde en kort "gjesteopptreden".  Sverigeferien var over og vi vendte nesen hjemover til Vang.

 

De siste dagene av årets sommerferie ble tilbrakt i fjellet ved Lesja.  Hadde leid oss ei lita koselig hytte langt til fjells, langt bort fra utstillingsringen og dommerkritikkene !  Gamle Banga var med på fjellturer han også - det gikk ikke fort, men vi hadde fine turer. 

Etter denne fine ferien er vi klare til å ta fatt på hverdagen igjen.

 

Vi ønsker dere alle en STRÅLENDE HØST.

Hilsener Inger-Karin og Britt (Arvid er fotografen våres)

Nyeste kommentarer

17.10 | 17:46

Håpe februar 2023

15.10 | 19:30

Hei! Når er neste kull planlagt? :)

15.11 | 11:50

Nei, det har vi ikke

15.11 | 09:12

Hei, har du planlagt noe kull våren 2022?