Feriedager i fjellet
Dovrefjell sommeren 2009

Hei alle hundevenner.
 

 Når dette leses er vi vel langt utpå høsten, men en liten sommerfortelling kommer nå alikevel.  Håper sommeren har vært fin, for både 2 og 4-bente.

 

 Vi hadde planlagt 1 uke på Dovre med fjellturer og forhåpentligvis fint vær!!!  Vi det er Meika, Banga, Arvid og undertegnede.  Siden Meika bare er 1 1/2 år og Banga hele 10 1/2 år,slapp begge hundene kløv på disse fjellturene.
 

 Ankom Furuhaugli Turisthytter 26.juni i strålende kveldssol. Hytta var kjempefin og vi innstalerte oss, gledet oss til noen etterlengtede feriedager. Både hundene og vi måtte slåss med mygg og knott denne første kveld, hvordan skulle dette gå!!
 

 Fjellturer fra hytta de første dagene.  Været var strålende, så det var bare å smøre matpakka og pakke sekken.  Så tidlig på sommeren var det ikke mye folk i fjellet.  Ble en tur til Dombås på mandagen.  Mens Arvid og jeg spiste is i sola fikk Meika og Banga masse oppmerksomhet.  De ble fotografert av turister fra både fjern og nær, og vi fortalte om rasen vår etter beste evne.
 

Turen opp på Snøhetta var flott.  Storslagen natur - men mye stor stein!!!!!  Mye snø gjorde det litt enklere for oss alle 4 på turen opp på fjellet. Ikke så enkelt å gå i ei steinrøys!!!!!!  Moskus fikk vi også oppleve på nært hold.  Fra bilvinduet kunne vi fotografere og nyte synet av de flotte dyrene.

 

 Ønsker dere alle en fin-fin høst med mange flotte turer og masse kos.

 Hilsener fra Meika, Banga, Arvid og Inger-Karin

Nyeste kommentarer

17.10 | 17:46

Håpe februar 2023

15.10 | 19:30

Hei! Når er neste kull planlagt? :)

15.11 | 11:50

Nei, det har vi ikke

15.11 | 09:12

Hei, har du planlagt noe kull våren 2022?